Epik, DNForum’u Satın Aldı
Hazırlayan - Yayınlama Tarihi: 5 Temmuz 2021




Epik bugün açıklanan habere göre 2001 yılında kurulan global domain forumu ve 530 bin üyesi bulunan DNForum’u satın aldı. DNForum bu satın alma ile 5 yılda 4 kez el değiştirmiş oldu.

2001 yılında kurulan ve bugün itibariyle 530 bin üyesi ve yaklaşık 2 milyon mesajı bulunan DNForum lider alan adı firmalarından Epik tarafından satın alındı. DNForum bu satın alınmayla beraber 5 yılda 4 kez el değiştirmiş oldu. DNForum en son 2018 yılında bir grup domain yatırımcısı tarafından satın alınmıştı.

DNForum kullanıcılarına satın almayı Epik İletişim Başkan Yardımcısı Robert Davis tarafından email ile duyuruldu. Gönderilen mailin Türkçe çevirisini aşağıda bulabilirsiniz.

Özel Duyuru! Epik, DNForum’u satın aldığını ve planlanan entegrasyonunu da büyük bir heyecanla duyuruyor. Sektörümüzdeki en eski alan yatırımcıları ve koleksiyoncuları topluluğu olarak, deneyimli üyelik tabanı aracılığıyla yeni fırsatları ve finansal güçlendirmeyi genişletmek için temsil ettiği muazzam fırsatın farkındayız. Yeni kaynaklara, içeriğe ve özel promosyonlara göz atmak için resmi duyurular ve davetler için bizi takip etmeye devam edin. Epik müşterileri, sunulan harika ürün ve hizmetlerden oluşan Epik evreninin bir parçası olarak kimliklerini oluşturmak için mevcut Tek Oturum Açma oturum açma bilgilerini de kullanabilirler. Gelecek ve gelecek tüm güzel şeyler için heyecanlıyız!

Epik ayrıca DNForumu satın alması nedeniyle Temmuz ayı boyunca .com uzantılı alan adı transferlerini 6.99 dolar ve yeni kayıtlarını 7.99 dolara sunuyor. Ayrıca .org uzantısında yeni kayıt ücretini 6.99 dolar ve .co uzantısını yeni kayıtlarını 0.99 dolardan sunuyor.

Haber Epik



Bir cevap yazın