Epik Marketplace İçin Premium Alan Adlarını Satışa Sunuyor
Hazırlayan - Yayınlama Tarihi: 6 Haziran 2020




Bünyesinde 470 bin Premium alan adı barındıran İsviçre kökenli alan adı sağlayıcısı Epik Patents.com, House.com ve Graphics.com gibi iddialı premium alan adlarını satışa çıkardı.

Bilindiği üzere Epik firma ve alan adı yatırımcılarının domain satışı yapmak için Epik Marketplace adını verdiği marketini kullanıyor. Epik Marketplace de bugüne kadar yaklaşık 470 bin Premium alan adı barındırıyor. Firma marketine daha fazla ilgi çekmek için her gün yeni premium domainler ekliyor.

Geçtiğimiz günlerde Epik firması Epik Marketplace marketine house.com, patents.com ve graphics.com alan adlarını satışa ekledi. Firma eklediği bu iki domain için Youtube hesabında tanıtım videoları paylaştığı gibi her alan adı için tanıtım sitesi yayına aldı. Videoları ve tanıtım sitelerini görmek için satışa sunulan alan adlarını ziyaret edebilirsiniz. Firma ayrıca satışa sunduğu premium alan adları için herhangi bir fiyat belirtmeyip teklif üzeri satışlarını yapıyor.

Epik 300 Premium Alan Adı Daha Satışa Sunacak

Epik firması Epik Marketplace marketini desteklemek için ilerleyen haftalarda 300 premium alan adını daha satışa sunacağını belirtiyor. Firma bu sayede yatırımcıların dikkatini Epik Marketplace marketine çekmek istiyor.

Eğer sizde satışa sunulan premium alan adlarından birine teklif vermek istiyorsanız [email protected] mail adresine veya +1 815 429 3254 telefon numarasını arayarak teklifinizi iletebilirsiniz. Aynı zamanda tekliflerinizi Epik Marketplace marketini kullanarak da firmaya iletebilirsiniz.

Haber Epik



Bir cevap yazın