Namecheap “Powered by Namecheap” Sponsorluk Programını Başlattı
Hazırlayan - Yayınlama Tarihi: 2 Mayıs 2020




Dünyanın ikinci alan adı kayıt şirketi Namecheap kullanıcılarına Powered by Namecheap ile girişimcilere, hayalperestlere, küçük işletmelere ve yeni başlayanlara 1 yıllık sponsorluk sunuyor.

Namecheap tarafından yapılan açıklamada 1 Mayıs itibariyle Powered by Namecheap programı ile girişimcilere, hayalperestlere, küçük işletmelere ve yeni başlayanlara fırsat yaratmak için yardımcı olacaklarını belirttti. Şirket program yardımıyla kullanıcılarından en ilham verici, benzersiz ve yaratıcı fikirleri aradığını belirtiyor.

Herkes Katılabilir

Şirket Powered by Namecheap programına isteyen bütün kullanıcıların katılabileceğini belirtti. Şirket bu konuda sadece sizin yaratıcı fikirlerinizi görmek istediğini belirtiyor. Bu konuda projenizin kategorisi farketmeksizin sponsorluk programına başvurabileceksiniz. Şirket elinden geldiğince her kullanıcıya sponsorluk programından faydalandırmaya çalışacak.

Nasıl Katılabilirim?

Powered by Namecheap programına buraya tıklayarak ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yaparken;

  • Projenizi temsil edecek alan adını lütfen premium alan adlarınından seçmeyiniz. Şirket premium alan adı içeren başvuruların kabul edilmeyeceğini belirtiyor.
  • Projeniz için en uygun Hosting, SSL Sertifikayı seçmeyi özen gösteriniz.

Şirket yapılan tüm başvuruları inceleyerek sponsorluk kazanan kullanıcılara 30 gün içerisinde sponsorluk davetiyesini gönderecek. Şirket bu konuda mümkün olduğunca fazla projeye sponsorluk davetiyesi vermeyi umuyor.

Eğer sizde Powered by Namecheap programına katılmak ve projenize sponsor arıyorsanız vakit geçirmeden programa başvurmayı unutmayın.

 

Haber Namecheap



Bir cevap yazın