Teknoclouds: Yıkılmadık Ayaktayız!
Hazırlayan - Yayınlama Tarihi: 7 Temmuz 2021




Kayıt operatörleriyle sorun yaşayan ve bünyesindeki alan adlarının iptal edilmesi sorunları ile boğuşan Teknoclouds şirketi yerel ve ulusal basında çıkan vurgun haberlerinden sonra bir açıklama daha yayınladı. Şirket açıklamada yıkılmadık ayaktayız dedi.

2017 yılında kurulan Teknoclouds son zamanlarda yaptığı cesur kampanya ve indirimler ile birçok kişinin alan adı kayıtlarında ilk tercihi olmuştu. Firma bu dönemde adını duyurmuş ve büyük bir güven kazanmıştı. Ancak son günler içinde kayıt operatörleriyle sorun yaşayan firma bünyesindeki alan adlarının park pozisyonuna çekilip iptal edilmesiyle büyük bir güven kaybına uğradı. Aynı şekilde son günlerde alan adları park pozisyonuna çekilip iptal edilen müşterilerin çabalarıyla yerel ve ulusal basında firma hakkında vurgun iddialı haberler çıkmaya başladı. Teknoclouds şirketi bu haberler üzerine bu sabah bir açıklama yayınladı.

Microsoft Azure Sözleşme Anlaşmazlığı

Şirket açıklamasına 2017 yılında kurulduğunu belirterek başlıyor. Günümüze kadar bilinen bir firma olmasında emeği geçen müşterilerine teşekkür ediyor. Aynı şekilde şirket açıklamasında Godaddy ve Microsoft Azure şirketine teşekkür etti. Teknoclouds açıklamasında yaşanılan sorunların temeli olarak Microsoft Azure sözleşme değişiklikleri olduğunu belirtti.

Şirket açıklamanın devamında alan adları park pozisyonuna çekilip iptal edilen kullanıcıların mağduriyetlerini gidereceğini belirtmekte. Şirket açıklamayı kurucu Bayram Konaçoğlu ‘nun süreci yurt içindeki adresinde takip ettiğini belirterek bitirmekte.

Yaşanılan sorun ve mağduriyet hakkında yeni ayrıntılar geldikçe yeni haberler ile sizi bilgilendireceğiz.

Haber Teknoclouds



Yorumlar

Ekrem Erşahin dedi ki:

Dolandıcılık ve sahtekarlıktan aşka birşey değil. bu yorumu yayınlamazsanız sizde onun yandaşısınız demektir.

Bir cevap yazın