Uniregistry Affiliate Programını Sonlandırdı
Hazırlayan - Yayınlama Tarihi: 18 Haziran 2020




Geçtiğimiz aylarda Godaddy firmasına satılan ve whoisler de  GoDaddy Online Services Cayman Islands Ltd. olarak gözükmeye başlayan Uniregistry Affiliate programını sonlandırdı.

Uniregistry Nisan 2014 tarihinden beri sürdürdüğü Affiliate Programı ile kullanıcılarına getirdikleri her bir üyenin yaptığı harcamanın %20’sini komisyon olarak kullanıcılarına ödüyordu. Ancak firma programa düşen ilgiyi sebep göstererek affiliate programını sonlandırdı.

Firma tarafından affiliate programı katılımcılarına mail göndererek programın düşen ilgiden dolayı sonlandırıldığını belirtti. Firma ayrıca kullanıcılarının bakiyelerini en geç Temmuz ayı sonuna kadar yatıracağını belirtti.

Uniregistry kullanıcılarına;

Satış Ortaklığı Programı özelliğini Uni hesaplarından kaldıracağımızı bildirmek için iletişime geçiyoruz. Bu özelliği geçmişte kullandığınız için bilgilendiriliyorsunuz.
Bu özelliği durdurma kararı kolayca gelmedi ve büyük ölçüde katılımda bir düşüşün yanı sıra diğer ürün geliştirmelerine odaklanma ve her yönden daha akıcı bir deneyim sunma hedeflerimizde bir değişiklik gördük.
16 Temmuz 2020’de Ortaklık Programı artık desteklenmeyecek. Bu süreden sonra artık Satış Ortağı Panelinize erişemeyeceksiniz ve mevcut yönlendirme bağlantıları artık geçerli olmayacak. Affiliate hesabınızda kalan bakiyeler 31 Temmuz 2020’ye kadar Uniregistry hesabınıza aktarılacaktır.
Bu geçişle ilgili yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen sorularınız için [email protected] adresinden bize e-posta göndermekten çekinmeyin .
Teşekkür ederim,
Cristiano Lopes
Müşteri Başarı Yöneticisi

şeklinde bir maille affiliate programınım sonlandırıcağını blldirdi.

Eğer sizde Uniregistry Affiliate Programına dahilseniz 31 Temmuz 2020 tarihine kadar Uniregistry bakiyeinizi kontrol etmenizde yarar var. Eğer bakiyeniz taşınmadıysa [email protected] mail adresine ulaşarak yardım alabilirsiniz.

Haber Uniregistry



Bir cevap yazın