Gri.net: Teknoclouds ve Reg.net.tr İle Alakamız Yok
Hazırlayan - Yayınlama Tarihi: 7 Temmuz 2021




2015 yılında kurulmuş Gri.net son günlerde kayıt operatörleri ve müşterileriyle sıkıntı yaşayan Teknoclouds ve Reg.net.tr ile hiçbir ilişkisinin olmadığını duyurdu.

2015 yılında kurulan ve on bini aşkın müşteriye hizmet veren Gri.net son günlerde kayıt operatörleri ve müşterileriyle sıkıntı yaşanan Teknoclouds ve Reg.net.tr hakkında bir açıklama yaptı. Firma kendi girişimi olan Reg.com.tr ‘nin herhangi bir şekilde Teknoclouds ve Reg.net.tr ile ilişkisinin olmadığını duyurdu.

Bilindiği üzere Gri.net .tr uzantılı alan adı satışları ve marka tescilleri için Reg.com.tr adlı girişimini 2016 yılında faaliyete geçirmişti. Günümüzde Reg.com.tr TRABIS akreditesi ile 2875 müşteriye ve 4312 alan adına hizmet vermekte. Ancak son günlerde kayıt operatörleri ve müşterileriyle sıkıntı yaşayan Teknoclouds ve Reg.net.tr yüzünden şirket sıkıntı yaşıyor.

Son günlerde Teknoclouds ve Reg.net.tr kayıt operatörleriyle yaşadıkları sorun neticesinden bünyesinde barındırdıkları alan adları park pozisyonuna alınıp siliniyordu. Teknoclouds firmasının kayıt için kullandığı girişimlerinden birinin ismi de Reg.net.tr olarak geçiyor. Bu girişim Gri.net ‘in girişimi Reg.com.tr ile isim benzerliği olunca firma bu konu hakkında açıklama yapma gereği duydu.

Gri.net tarafından yapılan açıklamada Reg.com.tr girişiminin herhangi bir şekilde Reg.net.tr ve Teknoclouds firmaları ile alakası olmadığını belirtti. Firma bu konuda müşterilerinden birçok bildirim aldıkları ve müşterilerin endişelerinin önüne geçmek amacıyla açıklama yaptığını belirtti. Gri.net Reg.com.tr girişimi ile alınan alan adlarının Gri.net güvencesinin altında olduğununu ve 7/24/365 ulaşılabilir olduklarını hatırlattı.

Haber Gri



Bir cevap yazın