İsimtescil Dijital Feshane Eğlencesi Başladı
Hazırlayan - Yayınlama Tarihi: 24 Nisan 2020




Ülkemizin önde gelen alan adı sağlayıcılarından İsimtescil geleneksel feshane eğlencelerini dijitale taşıyarak Dijital Feshane Eğlencesi’ni başlattı. Sürpriz indirimlerin ve eğlenceli oyunların olacağı eğlence 27 Mayıs’a kadar devam edecek.

Dünya da yaşanan Korona salgını nedeniyle Ramazan ayını evlerimizde izole bir şekilde geçirdiğimiz bu dönemde İsimtescil geleneksel Feshane eğlencesini dijitale taşıyarak Dijital Feshane Eğlencesi’ni başlattı. Şirket bu eğlence ile içinde bulunduğumuz Ramazan ayı boyunca etkinlikler, indirimler, eğlenceli oyunlar ve sürpriz  hediyeler sunuyor.

Herkes Katılabilir

Kullanıcılar Ramazan ayı boyunca İsimtescil blog sayfasını takip ederek gizli ipuçlarını bularak eğlenceye katılabilecekler. Kullanıcılar eğlence boyunca blog sayfasında yayınlandığı içeriklerde kullanıcıların her hafta Cuma günü çekilecek  5 adet ‘İçi Dolu İsimtescil’ çekilişine katılma şansı elde edecekler. Çekiliş sonuçları her hafta Cuma günü saat 11 de İsimtescil sosyal medya hesaplarından ilan edilecek.

.net Ramazan Ayı Boyunca 4.99 $

İsimtescil Dijital Feshane Eğlencesi boyunca .net uzantılı domainleri 4.99 $ fiyatından sunacak. Şirket ayrıca eğlence boyunca .com uzantılı domain fiyatını 9.99 $ ‘dan 7.99 $ fiyatına indirdi.Ayrıca .com uzantılı domain alımlarında 1 adet .xyz uzantılı domaini kullanıcılara hediye edecek. Ancak bu fiyatlara KDV ‘nin dahil olmadığını unutmamak lazım.

Yeni Üyelere 20 TL Hediye

İsimtescil eğlence boyunca yeni üyelerine sunucu ve hosting paketi alımları için yeni üyelerine 20 TL hediye edecek. Şirket ayrıca eski üyeleri için hostingler de  yeni alım, süre uzatma ve paket yükseltme işlemleri için fiyatları %30 indirdi. Aynı şekilde sunucu yeni alım ve süre uzatmalar da %10 indirdi. Ancak sunucular için olan bu indirime paket yükseltmeler dahil olmayacak.

Hanoi Kulesi Ve Game Spy Oyunları

İsimtescil eğlence boyunca kullanıcılarına Hanoi Kulesi ve Game Spy olmak üzere 2 adet oyunda sunacak. Bu oyunlar kullanıcıların eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacağı gibi kullanıcılar bu oyunlardan sürpriz hediyeler kazanabilecek.

Sizde diğer sürpriz kampanya, etkinlikleri ve oyunları görmek için buraya tıklayarak İsimtescil Dijital Feshane Eğlence sayfasına ulaşabilirsiniz.

Haber İsimtescil



Bir cevap yazın