İsimtescil Yeni Sitesinin Lansmanını Gerçekleştirdi
Hazırlayan - Yayınlama Tarihi: 15 Haziran 2020




Ülkemizin önde gelen alan adı sağlayıcılarından İsimtescil geçtiğimiz aylarda beta olarak yayına aldığı yeni web sitesinin online lansmanını gerçekleştirdi. Firma ayrıca lansmana özel sürpriz indirimler gerçekleştirdi.

İsimtescil geçtiğimiz aylarda beta olarak yayına aldığı yeni web sitesini yayına almıştı. Firma bugün yeni sitesinin tam sürümünü yayına alarak online lansmanını gerçekleştirdi. İsimtescil yeni sitesini sade, özgün ve ziyaretçilerin kolay kullanabileceği anlayışla tasarladı. Bilindiği üzere firmanın eski sitesi responsive yani mobil uyumlu değildi. Ancak firma yeni tasarımında bu sorunu da çözerek kullanıcılarına mobil uyumlu bir site sunuyor.

Sürpriz İndirimler

İsimtescil yeni sitesinin lansmanı nedeniyle indirime giderek .com ve .net uzantılarda yeni kayıt ücretini vergi dahil 3.53 dolara indirdi. Firma ayrıca .com uzantılı domain alımında 1 adet .xyz domain de hediye ediyor. Ancak firma kampanya ile alınan domainlerin 14 ay boyunca İsimtescil de barınmasını şart koşuyor. Yani bu kampanyadan yararlanıp domain alanlar 14 ay boyunca domainlerini transfer edemeyecekler. Kampanyadan yararlanacakların bu uyarıyı dikkate almalarını tavsiye ediyoruz.

Haber İsimtescil



Bir cevap yazın