Teknoclouds: Domainler Geri Geldi
Hazırlayan - Yayınlama Tarihi: 10 Temmuz 2021




Kayıt operatörleriyle sorun yaşayan ve bünyesindeki alan adlarının iptal edilmesi sorunları ile boğuşan Teknoclouds bu akşam yeni bir açıklama yaptı. Şirket park pozisyonuna alınan alan adları da dahil bütün alan adlarının aktif duruma getirildiğini belirtti.

2017 yılında kurulan Teknoclouds son zamanlarda yaptığı cesur kampanya ve indirimler ile birçok kişinin alan adı kayıtlarında ilk tercihi olmuştu. Firma bu dönemde adını duyurmuş ve büyük bir güven kazanmıştı. Ancak son günlerde kayıt operatörleriyle sorun yaşayan firma bünyesindeki alan adlarının park pozisyonuna çekilip iptal edilmesiyle büyük bir güven kaybına uğradı. Ayrıca firmanın yoğunluktan dolayı transfer kodlarını zamanında ulaştıramaması ve destek sisteminin tamamen kapatılması nedeniyle müşteriler firmayı ICANN, Wild West Domains ,Godaddy ve Microsoft Azure şirketlerine şikayet etmeye başlamışlardı. Görünüşe göre müşterilerin bu şikayetleri  sonuç vermeye başladı.

Teknoclouds bu akşam kullanıcılarına attığı mailde park pozisyonuna alınan alan adları da dahil bütün alan adlarının aktif duruma getirildiğini belirtti. Şirket aktif bünyesindeki alan adlarının %95 ‘lik kısmının tekrar kullanılabilir hale geldiğini belirtti. Geri kalan %5 ‘lik kısım içinse sürecin devam ettiğini ve bu alan adlarının tespit edilip tekrardan kullanılabilir hale geleceği belirtildi.

Şirket müşteri panelleri üzerinden alan adlarına yapacağınız güncellemelerin yoğunluk yüzünden geç işleneceğini belirtmekte. Ayrıca panel üzerindeki değişikliklerin zamanında aktif olabilmesi için Teknoclouds, Microsoft Azure şirketine subscription aktivasyonu sağlanması için talepte bulunduğunu belirtti. Firma son olarak yaşanılan mağduriyet ve sorun için tüm müşterilerden özür dileyip telafi için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarından emin olabileceğinizi belirterek açıklamayı bitiriyor.

Yaşanılan sorun ve mağduriyet hakkında yeni ayrıntılar geldikçe yeni haberler ile sizi bilgilendireceğiz.

Haber Teknoclouds



Bir cevap yazın