Uniregistry GoDaddy Online Services Cayman Islands Oluyor
Hazırlayan - Yayınlama Tarihi: 16 Haziran 2020




Geçtiğimiz aylarda Godaddy tarafından satın alınan Uniregistry ‘den alınan domainlerin whois bilgilerinde kayıt şirketi GoDaddy Online Services Cayman Islands Ltd. olarak gözükmeye başladı.

Bilindiği üzere Uniregistry 2012 yılında Cayman Adalarında Frank Schilling tarafından kurulmuştu. Geçtiğimiz aylarda müşterilerine daha ucuz fiyat, yenilik ve yeni çözümler sunmak için Godaddy tarafından satın alınmıştı.

Firma satın alınma gününden bugüne kadar normal bir şekilde faaliyetlerine devam ediyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde Finlead adlı twitter kullanıcısının bildirdiğine göre Godaddy tarafından geçtiğimiz aylarda satın alınan Uniregistry firmasından alınan alan adlarında whois bölümünde kayıt şirketi GoDaddy Online Services Cayman Islands Ltd. olarak gözükmeye başladı.

Değişiklikten önce Uniregistry ‘den alınan domainlerin whois bilgilerinde kayıt şirketi Uniregistry, Corp. olarak gözüküyordu. Bilindiği üzere Uniregistry Dofo istatistiklerine göre Dünya genelinde en çok alan adı barındıran şirketler arasında 1.3 milyon alan adı ile 33. sırada yer alıyor. Firmanın yaptığı bu değişikliğin Uniregistry ve Godaddy firmasına ne gibi yarar ve zarar sağlayacağı ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Haber Uniregistry



Bir cevap yazın